Ring oss på 031 - 872 500 eller skriv ett mail till info@uniklogistik.se
Unik Logistik

Ett unikt företag som sätter kvalitet före kvantitet – en hybrid mellan bemanning - och konsultföretag.


Unik Logistik grundades år 2016. Vi som startade Unik Logistik hade alla bakgrund inom lager. Tillammans delade vi visionen om att starta ett företag där saker och ting skulle vara som de borde vara. Vi ville skapa något bättre med mer kvalitet där kunden alltid fick den bästa bemanningen inom lager och produktion.

För oss är lagerarbete ett kvalificerat arbete. Inom vår personaluthyrning hittar du all väsentlig kompetens inom lager och logistik, vare sig du är i behov av arbetsledare, utlastningsansvariga, inlastningsansvariga eller truckinstruktörer.

Vi kan lager och lagerarbeten. Därför väljer vi välutbildad personal med de rätta personliga egenskaperna. Det gör att både vi och vår personal snabbare kommer in i uppdragen och kan ta till oss nödvändig internutbildning. Sammantaget levererar vi högre kvalitet på kortare tid. 

Vi ser oss själva som en hybrid där vi hyr ut personal men även erbjuder konsultation till våra kunder. Vi tvekar aldrig att dela med oss något gott råd eller ett bra tips. Det är vad som gör Unik Logistik unikt.L

Följ oss i sociala medier!